Navolgende ervaringen geven aan hoe het ook kan. Er is geen garantie maar in het algemeen geldt: hoe eerder erbij des te groter is de kans op succes is! Maar dat wil niet zeggen dat er geen kans is als u klachten heeft die tegen de 3 maanden lopen.

Ik heb al veel mensen met succes gehopen. De meeste reviews geven aan dat je in eerste instantie moet hopen op een verbetering van het oorsuizen als de behandeling aanslaat. Een quick & easy fix bestaat er helaas niet. Indien er secundaire oorzaken een rol spelen dan zullen deze apart moeten worden behandeld.

Hanneke

Hanneke uit Amsterdam was 3 jaar geleden ook geweest voor een infuusbehandeling vanwege een pieptoon. Dat had toen goed geholpen. Eind 2019 was er weer een verergering opgetreden. Na 2 maanden, begin januari 2020, werd er wederom een infuusbehandeling uitgevoerd:
Direct na de behandeling helaas geen verbetering qua geluid. Al was er na 2 weken wel in de gehoortest een verbetering te zien. Sinds gister (7 feb.) toch een behoorlijke verbetering: harde ruis is weg, zo'n 75% minder, dus heel goed nieuws.

Ingrid

Ingrid uit Alphen ad Rijn kwam anderhalve week na het begin van de klachten. Ze had eerst tabletten geprobeerd maar deze sloegen niet voldoende aan. Toen 10 dagen infuusbehandeling:
Het is goed gegaan met de infuustherapie. Ik heb daarnaast ook nog voor een maand pillen meegekregen. Het is wel wisselend maar ik heb er zeker baat bij gehad! Het geluid is meer op de achtergrond. Bedankt voor je hulp!

Bas

Bas uit Groningen, had 8 weken klachten:
Nadat ik bij een feestje ben geweest had ik een piep in mijn oren gekregen. Na 2 maanden was het nog steeds niet over en heb ik contact opgenomen met Edwin. Dezelfde week hadden we al een afspraak bij de KNO-arts in Duitsland.
Bij de KNO-arts hebben ze allerlei testen gedaan, zoals het controleren van de oorhaartjes, een gehoortest en een allergietest. Hier was uitgekomen dat de oorzaak van de piep te maken zou kunnen hebben met hooikoorts, stijve spieren en een te hoge bloeddruk. Hiervoor heb ik medicijnen meegekregen en werd mij geadviseerd om naar de fysiotherapie te gaan. Na twee weken was de piep zo goed als weg, ik hoor het alleen nog een beetje als ik stress heb, maar dit komt door een te hoge bloeddruk.

Tenslotte raad ik iedereen aan om voor deze problemen naar de KNO arts in Duitsland te gaan, omdat ze daar alle mogelijke oorzaken van de piep gaan testen. Ook raad ik aan om te kiezen voor de begeleiding van Edwin, omdat hij je van tevoren verteld wat ze precies gaan doen en begeleid je goed bij de KNO arts.

Nathalie

Nadat er een vuurwerkbom vlakbij mij was ontploft (zat in een dixi, wisten ze niet) had ik een piep in het oor, en een ontploft hoofd leek het wel. Omdat dit zaterdagnacht was ben ik maandag naar de dokter geweest in Nederland, gewoon 2 weken wachten was het antwoord en hopen dat het overgaat.

Toen op het internet gespeurd of er echt niets aan te doen was. En zo kwam ik makkelijk op oorsuizen.net. Ik wist zelf een Duitse KNO arts. En zodoende ben ik na 2,5 dag al naar Duitsland gegaan. Dat was dinsdag en nu zaterdag is de piep weg!!

Dus aan iedereen twijfel niet, maar zoek direct hulp. Hoe eerder hoe beter.

Jeroen

Jeroen uit Amersfoort, had 2 weken klachten:
De piep in mijn oren begon na kleiduifschieten. De watjes die ik kreeg hielpen bij mij niet voldoende. De piep en de onrust namen toe, ik kon 's nachts moeilijk slapen. Na 2 weken kon de huisarts niets meer betekenen en kreeg ik doorverwijzing naar een kno arts (voor 1 maand later).
Via de site van Edwin kwam ik op het idee om naar Duitsland te gaan voor behandeling. Na 3 dagen kon ik al terecht. Dankzij de therapie en Edwins hulp kon ik de negatieve spiraal doorbreken. De piep is na de behandeling een zachte ruis geworden. Dit is goed leefbaar.
Het was fijn om Edwin erbij te hebben. Hij vertaalt niet alleen, maar kent het proces ook goed en kan zich goed inleven.
Een verblijf daar is wel echt aan te raden. Het zijn toch intensieve dagen met alle behandelingen (infuus, acupunctuur en fysio). Al met al ben ik blij dat ik naar Duitsland gegaan ben.